BLOG

Na konci roku 2018 jsme měli příležitost vytvořit raut 670 klientů jedné významné banky v prostorách Městského divadla ve Zlíně. Při plánování této klientské akce, jsme museli myslet na veškeré detaily. Našim cílem bylo vytvořit raut, který bude hlavně pestrý...

Svatba by měla patřit k těm krásným a jedinečným zážitkům v životě budoucích manželů. Také je to jakási brána k dalším společným chvílím v dobrém i ve zlém. Našim velkým přáním je, abychom Vám pomohli právě tento den prožít v přítomném okamžiku bez starostí a vykouzlit z nich nezapomenutelnou událost s rodinou a přáteli...

Tentokrát se s Vámi podělíme o pár fotek ze zářijové akce roku 2017. Raut proběhl na krásném brněnském nádvoří domu U Tří knížat. Zde se odehrálo i představení Lakomec ve Dvorním divadle. 80 klientů významné banky, byli pozvaní hodinu před představením. Ta byla věnovaná kvalitnímu jídlu a pití. Tedy nám..

Příjemné regionální setkání Agentury Helas a soutěži Ocenění českých podnikatelek, které se konalo tentokrát v Brně na pobočce ČSOB. Pro Agenturu Helas připravujeme rauty velice rádi již řadu let a vždy se snažíme pro ně vymyslet něco jedinečného.

Raut z roku 2016. Jak ten čas letí. Neuvěřitelné. Raut pro hostující Dejvické divadlo v divadle Bolka Polínky v Brně. Přibližně pro 300 pozvaných hostů. Jak sami za chvilku uvidíte, bylo opravdu co ochutnávat. Asi ani netřeba slov..


PŘEČTĚTE SI JAKO PRVNÍ, CO JE NOVÉHO